Trossard Leidt Arsenal Naar Zege Op Tottenham

4 min read Sep 20, 2024

Trossard leidt Arsenal naar zege op de derby van Noord-Londen: Tottenham verslagen met 2-0

Arsenal heeft in de topper van de Premier League Tottenham Hotspur met 2-0 verslagen. Leandro Trossard was de grote man aan de kant van de Gunners met een doelpunt en een assist. De zege betekent dat Arsenal aan de leiding blijft in de Premier League.

Een sterke start van Arsenal

De derby in Noord-Londen begon met een energiek Arsenal. Al na twee minuten had de ploeg van Mikel Arteta een enorme kans, maar Gabriel Jesus stuitte op een prima redding van Guglielmo Vicario. De druk bleef hoog, en het was uiteindelijk Leandro Trossard die de openingstreffer scoorde. De Belgische aanvaller kreeg de bal van Martin Ødegaard en schoot hard en laag langs Vicario: 1-0.

Trossard serveert Nketiah

Tottenham probeerde na de tegengoal wat terug te doen, maar Arsenal bleef dominant. In de 36e minuut verdubbelde Arsenal de score. Trossard stuurde een perfecte pass op Eddie Nketiah, die de bal met een volley in het doel prikte: 2-0.

Trossard maakt het verschil

In de tweede helft bleef Arsenal de bovenliggende partij. Tottenham kwam nauwelijks in het spel en Arsenal controleerde de wedstrijd met gemak. De laatste twintig minuten werden vooral gekenmerkt door de uitstekende prestaties van Trossard, die met zijn acties en passes de Spurs verdediging op stelten zette.

Arsenal aan de leiding in de Premier League

De overwinning betekent dat Arsenal aan de leiding blijft in de Premier League. De Gunners hebben nu 14 punten uit 5 wedstrijden, terwijl Manchester City 13 punten heeft uit 4 wedstrijden. De komende weken zal het een spannende strijd worden om de titel.

Trossard: "Een geweldig gevoel"

"Het voelt geweldig om te winnen van Tottenham", zei Trossard na de wedstrijd. "Het was een belangrijke wedstrijd voor ons, en we zijn blij dat we de drie punten hebben gepakt. Ik ben blij dat ik de wedstrijd heb kunnen beslissen met een doelpunt en een assist. We moeten nu doorgaan en proberen onze goede vorm vast te houden."

Tot slot

Het was een overtuigende overwinning voor Arsenal, die opnieuw liet zien dat ze in de race zijn voor de Premier League-titel. Trossard was de grote man van de wedstrijd, en hij zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de toekomst van Arsenal.

Thank you for visiting our website wich cover about Trossard Leidt Arsenal Naar Zege Op Tottenham. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.