LIVE: Vaesen Scoort Penalty Voor Willem II

3 min read Sep 20, 2024

Willem II heeft zaterdagmiddag een belangrijke 1-0 overwinning behaald op FC Eindhoven. De enige treffer van de wedstrijd kwam op naam van Thijs Vaesen, die een penalty benutte.

De wedstrijd begon gelijk op gelijk. Beide teams probeerden de bal te controleren en kansen te creëren. Willem II had in de eerste helft wat meer de overhand, maar een echte uitgespeelde kans bleef uit. De enige echte kans was een schot van Pol Llonch dat recht op doelman Boy Deenens stuiterde.

De tweede helft begon met een snelle goal van Willem II. Na een overtreding op Jordy Tutuarima, kreeg de Tilburgse club een penalty. Thijs Vaesen nam de verantwoordelijkheid en schoot de bal hard en onhoudbaar binnen: 1-0!

Na de goal probeerde FC Eindhoven terug te komen in de wedstrijd, maar Willem II hield goed stand. De verdediging, met in de basis de teruggekeerde Jordy Tutuarima, stond zeer solide. De Tilburgers kregen nog wel een paar goede kansen, maar de tweede treffer bleef uit.

Uiteindelijk won Willem II met 1-0, en pakte de Tilburgse club drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

Het was een wedstrijd met weinig spektakel, maar met een cruciale overwinning voor Willem II. De Tilburgers staan nu op een veilige elfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

De opstelling van Willem II:

• Doel: Lars Unnerstall
  • Verdediging: Jordy Tutuarima, Thomas van den Belt, Michael van der Meer, Giovanni Korte
  • Middenveld: Pol Llonch, Vito van Crooij, Daniël Crowley
  • Aanval: Thijs Vaesen, Fran Sol, Simon Otignon

Volgende week speelt Willem II uit tegen TOP Oss. De Tilburgers zullen dan proberen hun goede vorm door te trekken en opnieuw drie punten te pakken.

Thank you for visiting our website wich cover about LIVE: Vaesen Scoort Penalty Voor Willem II. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.