LIVE: Charleroi Neemt 2-0 Voorsprong Tegen Beerschot

2 min read Sep 20, 2024

LIVE: Charleroi neemt 2-0 voorsprong tegen Beerschot

**Charleroi heeft een sterke start gemaakt tegen Beerschot in het Stade du Pays de Charleroi. Na 20 minuten spelen staan de 'Carolo's' met 2-0 voor dankzij goals van ** ** en ** .

De wedstrijd begon met een hoog tempo. Charleroi zette direct druk op Beerschot en kreeg al snel enkele goede kansen. ** ** opende de score in de 8e minuut met een hard schot van buiten de zestien. Beerschot probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar Charleroi bleef dominant. ** ** verdubbelde de score in de 18e minuut na een snelle counter.**

Beerschot zal na de rust moeten proberen om terug te komen in de wedstrijd. De ploeg uit Antwerpen zal hun aanvalsspel moeten verbeteren en meer kansen creëren. Charleroi zal proberen om hun voorsprong te behouden en de wedstrijd naar hun hand te zetten.

Volg ons voor updates en analyse gedurende de rest van de wedstrijd.

De opstelling van Charleroi:

De opstelling van Beerschot:

De goals:

• ** ** (8e minuut)
  • ** ** (18e minuut)

Blijf op de hoogte van de score, goals, kansen en andere belangrijke momenten in deze wedstrijd. We blijven live verslag uitbrengen van alle actie.

Meer voetbalnieuws:

• ** [Link naar artikel over een ander voetbalnieuws] **

Volg ons op social media voor meer voetbalnieuws en analyses.

[Link naar Twitter] [Link naar Facebook] [Link naar Instagram]

Geniet van de wedstrijd!

Thank you for visiting our website wich cover about LIVE: Charleroi Neemt 2-0 Voorsprong Tegen Beerschot. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.