Charleroi - Beerschot: Kyei Scoort, 2-0 Voorsprong

3 min read Sep 20, 2024

Charleroi - Beerschot: Kyei scoort, 2-0 voorsprong

Charleroi heeft Beerschot zaterdagmiddag met 2-0 verslagen in de Jupiler Pro League. Kyei scoorde twee keer voor de thuisploeg, die met een 2-0 voorsprong de rust inging.

Kyei opende de score in de 28ste minuut met een prachtige vrije trap, die onhoudbaar in de linkerhoek van het doel verdween. De spits verdubbelde de score slechts vijf minuten later met een knappe solo. Hij ontving de bal op de eigen helft, dribbelde door de Beerschot-verdediging en bediende zichzelf met een slimme balbeweging.

Beerschot probeerde de aansluiting te vinden, maar Charleroi bleef de wedstrijd goed controleren. De thuisploeg had nog een aantal kansen om de score te verhogen, maar slaagde er niet in om de score verder uit te breiden.

De overwinning was de derde in de laatste vier wedstrijden voor Charleroi. De ploeg van Edward Still klimt dankzij de zege naar de zesde plaats op de ranglijst. Beerschot blijft steken op de veertiende plaats.

De wedstrijd in detail:

• Eerste helft: Kyei scoort in de 28e minuut met een prachtige vrije trap, 5 minuten later verdubbelt hij de score met een knappe solo.
  • Tweede helft: Charleroi blijft de wedstrijd controleren, Beerschot probeert de aansluiting te vinden maar lukt er niet in. Geen goals in de tweede helft.
  • Eindstand: Charleroi 2-0 Beerschot

Belangrijke punten:

• Kyei was de held van de wedstrijd met twee doelpunten.
  • Charleroi toont zich een sterke tegenstander met een goede organisatie en een sterke aanval.
  • Beerschot moet nog steeds werken aan hun defensief en aanvallend rendement.

Deze overwinning is een belangrijke stap voor Charleroi in de race voor de play-offs. Beerschot zal moeten blijven vechten voor de punten om degradatie te voorkomen.

Thank you for visiting our website wich cover about Charleroi - Beerschot: Kyei Scoort, 2-0 Voorsprong. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.