Almere Verslaat Heracles: Nog Geen Zege Voor Heracles

Almere verslaat Heracles: Nog geen zege voor Heracles

Almere City FC heeft zaterdagmiddag met 2-0 gewonnen van Heracles Almelo. De ploeg van trainer Alex Pastoor kende een moeizame start van het seizoen en heeft in de eerste drie wedstrijden nog geen punt weten te pakken.

Het was een teleurstellende middag voor Heracles, dat zich voor de wedstrijd had voorgenomen om een statement te maken na de nederlagen tegen FC Volendam en FC Groningen. Almere City FC daarentegen was vol energie en speelde met veel overtuiging.

De openingstreffer viel al vroeg in de wedstrijd. In de 10e minuut werd een vrije trap van Youri Baas door de Heracles-defensie slecht weggewerkt, waardoor Thijs Dallinga de bal kon binnen schieten.

Heracles probeerde na de tegengoal de wedstrijd over te nemen, maar Almere City FC hield goed stand. In de 36e minuut kwam de thuisploeg zelfs op 2-0 door een goal van Soufiane El Hassnaoui.

De tweede helft was een stuk rustiger dan de eerste. Heracles kwam niet echt in gevaar en Almere City FC hield de score comfortabel vast. De bezoekers uit Almelo kregen wel wat kansen, maar de Almeerders verdedigden goed en doelman Stijn van der Venne hield zijn doel schoon.

Met deze zege stijgt Almere City FC naar de achtste plaats op de ranglijst. Heracles blijft met nul punten op de laatste plaats.

De komende week heeft Heracles de kans om zich te herstellen van deze nederlaag. Zaterdagavond staat de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op het programma.

De wedstrijd in Almere was een belangrijke test voor beide ploegen. Voor Almere City FC was het een bevestiging van de goede vorm van afgelopen seizoen. Voor Heracles was het een teleurstellende middag en een signaal dat er nog veel werk aan de winkel is.

Volgende week zal Heracles alles op alles moeten zetten om de eerste drie punten van het seizoen te pakken. Dan wordt het duidelijk of de ploeg uit Almelo daadwerkelijk een statement kan maken.

Thank you for visiting our website wich cover about Almere Verslaat Heracles: Nog Geen Zege Voor Heracles. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.