LIVE: Kyei Scoort Voor Charleroi, 2-0 Tegen Beerschot

2 min read Sep 20, 2024

LIVE: Kyei scoort voor Charleroi, 2-0 tegen Beerschot

Charleroi heeft Beerschot met 2-0 verslagen in de Jupiler Pro League. Kyei scoorde de tweede goal voor de thuisploeg.

De eerste helft van de wedstrijd was een evenwichtige aangelegenheid. Beide ploegen kregen kansen, maar geen van beide teams wist de score te openen.

**In de tweede helft nam Charleroi het initiatief en wist de score te openen. ** Na een mooie aanval, kwam Kyei alleen voor doel en schoot de bal knap in de hoek.

Met deze overwinning klimt Charleroi op naar de negende plaats in de stand. Beerschot blijft op de veertiende plaats.

Hieronder vindt u een samenvatting van de wedstrijd:

Samenvatting:

• Score: Charleroi 2-0 Beerschot
  • Doelpuntenmakers: Kyei (2 goals)
  • Gele kaarten: Geen
  • Rode kaarten: Geen

**Na deze wedstrijd kan Charleroi zich voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen ** [Naam volgende tegenstander]. **

**Beerschot zal thuis proberen te herstellen tegen ** [Naam volgende tegenstander]. **

Bedankt voor het lezen!

Thank you for visiting our website wich cover about LIVE: Kyei Scoort Voor Charleroi, 2-0 Tegen Beerschot. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.