Yamal Met Twee Goals In Barcelona Zege Op Girona

Yamal schittert met twee goals in Barcelona's zege op Girona

Barcelona heeft zaterdagmiddag met 3-0 gewonnen van Girona. De Catalanen hadden het in de eerste helft lastig, maar na de rust was het de show van de 16-jarige Ansu Fati en vooral de 16-jarige Lamine Yamal. De jonge vleugelspeler scoorde tweemaal en leverde ook nog eens een assist af.

De eerste helft in het Estadi Montilivi was een rommelige aangelegenheid. Beide ploegen creëerden weinig kansen en Girona was zelfs de gevaarlijkste ploeg. De thuisploeg kreeg een aantal goede kansen, maar de doelpunten bleven uit.

De wedstrijd kantelde na rust. Barcelona kreeg meer grip op de wedstrijd en drukte Girona terug. De jonge Yamal was de grote man van de wedstrijd. In de 50ste minuut opende hij de score met een prachtige soloactie. Hij dribbelde langs twee verdedigers en schoot de bal beheerst in de rechterhoek. Tien minuten later verdubbelde hij de score met een schot van dichtbij na een voorzet van Ferran Torres.

In de 74ste minuut zorgde Ansu Fati voor de 3-0. Hij profiteerde van een fout van de Girona-verdediging en schoot de bal met links in het lege doel.

De zege was een opsteker voor Barcelona. De ploeg van Xavi Hernandez heeft nu 11 punten uit 5 wedstrijden en staat op de tweede plek in de Primera Division, op één punt achter leider Real Madrid.

Lamine Yamal heeft met zijn twee goals en assist bewezen een grote toekomst te hebben. De 16-jarige vleugelspeler is de jongste speler die ooit twee goals heeft gescoord in de Primera Division. De toekomst van Barcelona is in goede handen.

Thank you for visiting our website wich cover about Yamal Met Twee Goals In Barcelona Zege Op Girona. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.