Willem II Wint Opnieuw, Verslaat Waalwijk

Willem II wint opnieuw, verslaat Waalwijk met 2-0

Tilburg - Willem II heeft zaterdagmiddag opnieuw gewonnen. In de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk was de ploeg van trainer Fred Grim met 2-0 te sterk. De Tilburgers wisten in de eerste helft al de wedstrijd te beslissen door doelpunten van Thomas van den Belt en Vangelis Pavlidis.

Het was een enerverende wedstrijd, waarin Willem II de wedstrijd vanaf het begin domineerde. De Tilburgers creëerden al vroeg in de wedstrijd enkele goede kansen. In de 10e minuut was het Thomas van den Belt die de score opende. De aanvaller kopte de bal, na een voorzet van Vangelis Pavlidis, achter doelman Etienne Vaessen.

Na de openingstreffer bleef Willem II de druk op de Waalwijkers hoog houden. In de 34e minuut verdubbelde Pavlidis de score met een fraaie volley na een pass van Pol Llonch.

Na de rust leek RKC Waalwijk de wedstrijd te willen terugbrengen in de wedstrijd, maar de Tilburgers hielden stand. De wedstrijd eindigde met 2-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Willem II toont veerkracht

De overwinning van Willem II is een belangrijke boost voor het team. De Tilburgers hadden de afgelopen weken een moeilijke periode met een aantal nederlagen. De winst tegen RKC Waalwijk laat zien dat de ploeg veerkracht heeft.

Volgende week op bezoek bij Fortuna Sittard

Willem II zal volgende week zaterdag op bezoek gaan bij Fortuna Sittard. De Tilburgers zullen vol vertrouwen naar de wedstrijd gaan, met de hoop om ook in Sittard de drie punten te pakken.

Thank you for visiting our website wich cover about Willem II Wint Opnieuw, Verslaat Waalwijk. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.