Willem II Wint Eenvoudig Van RKC

2 min read Sep 20, 2024

Willem II Wint Eenvoudig van RKC: Tilburgse Triomf in de Eerste Ronde

Willem II heeft in de eerste ronde van de KNVB Beker een overtuigende overwinning behaald op RKC Waalwijk. De Tilburgers wonnen met 3-0 dankzij doelpunten van Derrick Köhn, Jurgen Mattheij en Maxime De Bie.

De wedstrijd op het Koning Willem II Stadion in Tilburg was een duidelijke aangelegenheid. Willem II domineerde van begin tot eind en creëerde talloze kansen. De openingstreffer kwam al na een kwartier spelen. Derrick Köhn, die terug was van blessure, kopte de bal achter RKC-keeper Kostas Lamprou.

Dominant Willem II

Na de rust bleef Willem II de bovenliggende partij. In de 68e minuut verdubbelde Jurgen Mattheij de voorsprong met een fraaie volley. In de slotfase maakte Maxime De Bie de 3-0. De aanvaller kreeg de bal voor zijn voeten en schoot met links de bal in het doel.

De wedstrijd was een belangrijke overwinning voor Willem II. De Tilburgers kunnen nu vol vertrouwen de voorbereiding op de competitie hervatten.

Hieronder enkele belangrijke punten uit de wedstrijd:

• Willem II speelde een sterke wedstrijd en liet zien dat ze in vorm zijn.
  • Derrick Köhn en Jurgen Mattheij waren de uitblinkers van de wedstrijd.
  • RKC Waalwijk kon geen vuist maken en ging met lege handen naar huis.

Met deze overwinning heeft Willem II laten zien dat ze een serieuze titelkandidaat zijn voor de KNVB Beker.

Thank you for visiting our website wich cover about Willem II Wint Eenvoudig Van RKC. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.