Willem II Begint Sterk: Vaesen Benut Strafschop

Willem II is het nieuwe seizoen begonnen met een overtuigende 2-0 overwinning op FC Den Bosch in de eerste ronde van de KNVB Beker. De Tilburgers waren van begin af aan de betere ploeg en creëerden veel kansen, al duurde het tot de 34e minuut voordat de score open ging.

Vaesen Benut Strafschop

**De openingstreffer viel uit een strafschop die door ** Thomas Vaesen met succes werd benut. De aanvaller werd in de zestienmeter gevloerd door een verdediger van Den Bosch en kreeg de kans om zijn team op voorsprong te zetten. Vaesen twijfelde geen moment en stuurde de keeper de verkeerde kant op.

Tweede Doelpunt na Rust

Na de rust bleef Willem II de druk hoog houden en werd het spelbeeld niet echt anders. **In de 67e minuut verdubbelde ** Max Svensson de score met een prachtige volley. De Zweedse aanvaller kreeg de bal op de rand van de zestienmeter en liet de bal met een perfect getimede volley in het netje belanden.

Positieve Start

De overwinning tegen Den Bosch is een positieve start van het nieuwe seizoen voor Willem II. De Tilburgers lieten zien dat ze in goede vorm verkeren en met vertrouwen het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Trainer Rob Penders zal ongetwijfeld tevreden zijn met de prestatie van zijn team.

In de komende weken staat voor Willem II de competitiestart voor de deur. De Tilburgers zullen ernaar streven om de goede vorm uit de bekerwedstrijd door te trekken en een succesvol seizoen te draaien.

Keywords: Willem II, KNVB Beker, FC Den Bosch, Thomas Vaesen, Max Svensson, Rob Penders, voetbal, Tilburg

Thank you for visiting our website wich cover about Willem II Begint Sterk: Vaesen Benut Strafschop. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.