Trossard Mist Hoofdrol In Arsenal-overwinning

Trossard Mist Hoofdrol in Arsenal-Overwinning

Arsenal heeft zaterdag met 3-1 gewonnen van Fulham dankzij een schitterende prestatie van Leandro Trossard. De Belgische aanvaller was met twee goals en een assist de grote man van de wedstrijd. De overwinning betekent dat Arsenal de koppositie in de Premier League behoudt.

Trossard in Topvorm

Trossard speelde een van zijn beste wedstrijden in een Arsenal-shirt. De 28-jarige Belg opende de score na een mooie aanval in de 27e minuut en zette met een subtiel balletje Gabriel Jesus op weg naar de 2-0 in de 47e minuut. In de 75e minuut maakte Trossard zijn tweede van de middag met een schitterende volley.

"Ik ben heel blij met mijn prestaties vandaag," zei Trossard na de wedstrijd. "Ik heb geprobeerd om mijn best te doen voor het team en we hebben samen een belangrijke overwinning behaald. Het is altijd leuk om te scoren, maar belangrijker is dat we als team goed presteren."

Fulham Strijdt Moedig

Fulham stelde weinig tegen, maar vocht moedig voor wat ze waard waren. De Londenaren scoorden eenmaal via Carlos Vinicius, maar konden de overwinning van Arsenal niet voorkomen. De nederlaag betekent dat Fulham op de tiende plaats staat.

Arsenal Behoudt Koppositie

Met de overwinning blijft Arsenal op kop in de Premier League. De 'Gunners' hebben na 25 wedstrijden 63 punten en staan één punt voor op Manchester City, dat zondag tegen Nottingham Forest speelt.

"We zijn erg tevreden met de overwinning," zei Arsenal-manager Mikel Arteta. "We hebben een belangrijke wedstrijd gewonnen tegen een sterke tegenstander. Trossard heeft vandaag fantastisch gespeeld en ik ben blij met zijn prestaties. We blijven gefocust op onze doelstellingen en willen de koppositie vasthouden."

De wedstrijd was een mooie reclame voor de Premier League en een bewijs van de talenten van Trossard. De Belg is in topvorm en zal voor Arsenal ongetwijfeld nog veel belangrijke goals maken.

Thank you for visiting our website wich cover about Trossard Mist Hoofdrol In Arsenal-overwinning. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.