RKC-coach Fraser Teleurgesteld Na Nederlaag

2 min read Sep 20, 2024

RKC-coach Fraser teleurgesteld na nederlaag: "We speelden niet met genoeg energie"

Waalwijk - RKC Waalwijk heeft zaterdagmiddag een pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen FC Emmen. De Waalwijkers verloren met 1-2 en lieten daarmee een grote kans liggen om de aansluiting met de subtop te houden. Na afloop was RKC-coach Joseph Fraser teleurgesteld. "We speelden niet met genoeg energie," aldus de oefenmeester.

Gebrek aan energie

Fraser zag een RKC-team dat in de eerste helft te slordig speelde en te weinig energie had. "We hadden veel balverlies en maakten veel fouten. We kregen wel kansen, maar benutten ze niet. Dat is jammer." FC Emmen daarentegen was scherp en effectief. De Drentse club scoorde twee keer in de eerste helft via Michael de Leeuw en Jari Vlak.

Te laat wakker

Na de rust kwam RKC beter in de wedstrijd. De Waalwijkers kregen meer grip op de wedstrijd en scoorden in de 62e minuut via Vlatko Stojanovski. "We kwamen beter uit de kleedkamer en we speelden met meer energie. Maar helaas was het te laat," aldus Fraser.

Vertrouwen houden

Ondanks de nederlaag wil Fraser het vertrouwen in zijn team behouden. "We hebben de afgelopen weken laten zien dat we goed kunnen voetballen. We moeten blijven werken en dan komen de resultaten vanzelf." De Waalwijkers hebben nu een week de tijd om zich te herstellen van deze nederlaag. Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Groningen op het programma.

Thank you for visiting our website wich cover about RKC-coach Fraser Teleurgesteld Na Nederlaag. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.