LIVE: Kyei Brengt Charleroi Op 2-0 Tegen Beerschot

2 min read Sep 20, 2024

LIVE: Kyei brengt Charleroi op 2-0 tegen Beerschot

Charleroi heeft de score verdubbeld tegen Beerschot! Na een vroege goal van Kayembe, heeft Kyei de thuisploeg op 2-0 gebracht. De wedstrijd is nu in volle gang en de Zebra's lijken op weg naar een comfortabele overwinning.

De eerste helft was al een feest voor de supporters van Charleroi. De Zebra's begonnen met veel energie en creëerden al snel een aantal goede kansen. Kayembe opende de score in de 10e minuut met een prachtige volley.

Beerschot probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar kwam nauwelijks tot gevaarlijke aanvallen. Charleroi bleef de druk hoog houden en verdiende de 2-0 in de 35e minuut. Kyei zette zich goed door in de zestienmeter en scoorde met een bekeken schot.

De tweede helft is begonnen en Charleroi lijkt de wedstrijd te controleren. De Zebra's blijven gevaarlijk voor het doel van Beerschot en de bezoekers lijken er niet in te slagen om de druk te verlichten.

Het is nu afwachten of Charleroi de voorsprong kan vasthouden. De Zebra's zullen er alles aan doen om hun eerste overwinning van het seizoen te pakken.

We blijven de wedstrijd volgen en houden u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen.

Volg ons voor meer updates en analyses van deze wedstrijd en de andere wedstrijden in de Jupiler Pro League!

#Charleroi #Beerschot #JupilerProLeague #LiveFootball

Thank you for visiting our website wich cover about LIVE: Kyei Brengt Charleroi Op 2-0 Tegen Beerschot. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.