LIVE: Charleroi Leidt Met 2-0 Door Kyei

4 min read Sep 20, 2024

LIVE: Charleroi leidt met 2-0 door Kyei

Charleroi heeft een voorsprong van 2-0 genomen tegen Seraing dankzij een dubbelslag van Kyei. De thuisploeg is duidelijk de betere ploeg en heeft Seraing volledig in de greep. De bezoekers lijken nog niet te weten hoe ze moeten reageren.

23e minuut: GOAL Charleroi! Kyei scoort zijn eerste van de avond! Na een mooie aanval van Charleroi, stuurt Rezaei de bal perfect naar Kyei, die de bal met links binnen schiet. 1-0 voor Charleroi.

28e minuut: GOAL Charleroi! Kyei scoort zijn tweede van de avond! Een voorzet van Mbenza wordt door Kyei binnen geknipt. Charleroi heeft nu een comfortabele 2-0 voorsprong.

30e minuut: Seraing lijkt op dit moment volledig overrompeld door de aanvallende kracht van Charleroi. De bezoekers hebben nog geen enkele keer echt gevaarlijk gecreëerd.

35e minuut: Charleroi heeft de wedstrijd volledig in de hand. De thuisploeg speelt met veel energie en creëert voortdurend kansen.

40e minuut: De scheidsrechter fluit voor de rust. Charleroi gaat met een comfortabele 2-0 voorsprong de rust in.

Rust: Charleroi is op dit moment de betere ploeg en heeft een verdiende voorsprong van 2-0 genomen. Seraing heeft nog veel werk te doen in de tweede helft om de wedstrijd nog te kunnen draaien.

De tweede helft is begonnen.

50e minuut: Seraing probeert wat meer druk te zetten, maar Charleroi verdedigt goed en houdt de voorsprong.

55e minuut: Charleroi heeft een aantal goede kansen om de score uit te breiden. De thuisploeg lijkt te gaan voor meer dan alleen een 2-0 overwinning.

60e minuut: De wedstrijd is nog steeds in handen van Charleroi. Seraing lukt het nog steeds niet om echt gevaarlijk te worden.

65e minuut: Kyei wordt vervangen door Bayo. De aanvallende kracht van Charleroi lijkt met deze wissel iets te zijn afgenomen.

70e minuut: Seraing lijkt eindelijk wat leven in de wedstrijd te brengen. De bezoekers creëren een paar gevaarlijke kansen, maar ze lukken er niet in om te scoren.

75e minuut: De wedstrijd is spannend geworden. Seraing probeert alles om de achterstand te verkleinen.

80e minuut: Charleroi verdedigt met man en macht. De thuisploeg wil de 2-0 voorsprong vasthouden.

85e minuut: De scheidsrechter fluit voor een vrije trap voor Seraing op een gevaarlijke positie.

90e minuut: De scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. Charleroi heeft gewonnen met 2-0 dankzij een dubbelslag van Kyei.

Conclusie: Charleroi heeft een verdiende overwinning behaald tegen Seraing. De thuisploeg was de betere ploeg en heeft de wedstrijd vanaf de eerste minuut in de hand gehad. Kyei was de man van de wedstrijd met zijn twee doelpunten.

Volg ons voor meer updates over de wedstrijd!

Thank you for visiting our website wich cover about LIVE: Charleroi Leidt Met 2-0 Door Kyei. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.