LIVE: Charleroi 2-0 Dankzij Kyei

2 min read Sep 20, 2024

LIVE: Charleroi 2-0 dankzij Kyei

Charleroi heeft zaterdagavond de drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. De Zebra's wonnen met 2-0 dankzij twee goals van Kyei.

Een snelle start

De thuisploeg kwam al snel op voorsprong. Na amper vijf minuten spelen zette Kyei Charleroi op 1-0. Hij profiteerde van een fout in de Mechelse verdediging en schoot de bal beheerst in het net.

Dominantie

Charleroi bleef de wedstrijd domineren en creëerde meerdere kansen. Kyei kon in de tweede helft zelfs de score verdubbelen. Hij kopte de bal na een voorzet van Rezaei in het doel.

Uitstekende Kyei

Kyei was de absolute man van de wedstrijd. Hij speelde een fantastische partij en was verantwoordelijk voor beide goals. De spits van Charleroi is duidelijk in vorm en zal een belangrijke troef zijn voor de Zebra's in de komende wedstrijden.

De stand

Met deze zege klimt Charleroi naar de zesde plaats in het klassement. KV Mechelen blijft steken op de tiende plaats.

Volgende wedstrijden

Charleroi gaat volgende week op bezoek bij Standard in de derby van Luik. KV Mechelen ontvangt Antwerp in het AFAS Stadion.

Een overtuigende zege voor Charleroi

Charleroi heeft met deze 2-0 overwinning bewezen dat het een team is om rekening mee te houden. De Zebras speelden een sterke wedstrijd en Kyei toonde aan in topvorm te verkeren. De fans van Charleroi kunnen met een tevreden gevoel vooruitkijken naar de rest van het seizoen.

Thank you for visiting our website wich cover about LIVE: Charleroi 2-0 Dankzij Kyei. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.