Kyei Scoort Tweemaal Voor Charleroi

Kyei Scoort Tweemaal voor Charleroi: Zege Tegen Eupen

Charleroi heeft zaterdag met 2-0 gewonnen van Eupen in de Belgische Pro League. De twee goals kwamen van Kyei, die in de eerste helft beide keren scoorde. Met de overwinning klom Charleroi naar de vijfde plaats in de stand, terwijl Eupen blijft steken op de tiende plaats.

Twee Snelle Goals van Kyei Beslissen de Match

De wedstrijd in het Stade du Pays de Charleroi begon met een snel tempo en beide ploegen kregen kansen. Het was echter Kyei die in de 17e minuut de score opende. Hij kreeg de bal van Benito en schoot van dichtbij de bal in het doel.

Charleroi speelde na de openingstreffer met meer vertrouwen en kwam in de 35e minuut op 2-0 door opnieuw Kyei. Hij profiteerde van een fout van de Eupense defensie en scoorde opnieuw van dichtbij.

Charleroi Controleert de Match

Na de rust probeerde Eupen de wedstrijd terug te brengen, maar Charleroi bleef stevig staan. De thuisploeg had de wedstrijd goed onder controle en kwam niet in gevaar.

Kyei was de grote man van de wedstrijd, maar ook de rest van het Charleroi-team speelde een goede wedstrijd. Benito was sterk op het middenveld, terwijl Van Cleemput een sterke wedstrijd speelde in de verdediging.

Eupen had weinig te bieden in de tweede helft en kwam niet tot grote kansen. De ploeg van Jorge Luis Pinto miste duidelijk de scherpte van Charleroi en moest uiteindelijk met een nederlaag huiswaarts.

Conclusie

Charleroi heeft met een verdiende overwinning een belangrijke stap gezet in de strijd om een plaats bij de top 6. De ploeg van Edward Still is in vorm en zal zeker mee willen doen voor een ticket voor de play-offs. Eupen moet daarentegen hard werken om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen.