Kyei Scoort: Charleroi Op 2-0 Tegen Beerschot

2 min read Sep 20, 2024

**Charleroi heeft vrijdagavond Beerschot met 2-0 verslagen in de Jupiler Pro League. De winnende treffers kwamen van de voeten van Kyei en Rezaei. **

De wedstrijd begon in een hoog tempo, met kansen aan beide kanten. Na 20 minuten opende Charleroi de score via een fraaie goal van Kyei. De spits bediende de bal met zijn linkerbeen, passeerde twee Beerschot-verdedigers en schoot de bal met rechts in de verre hoek.

In de tweede helft bleef Charleroi de betere ploeg. De druk werd opgevoerd en Beerschot kwam nauwelijks in het spel. In de 65ste minuut verdubbelde Rezaei de score met een schot van dichtbij.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 2-0 voor Charleroi, waardoor ze drie belangrijke punten in de Jupiler Pro League pakten. Kyei was de man van de wedstrijd met zijn belangrijke goal. De spits heeft nu 6 goals gescoord in de Jupiler Pro League.

Andere belangrijke punten:

• Charleroi heeft nu 10 punten verzameld na 6 wedstrijden in de Jupiler Pro League.
  • Beerschot blijft achter op 5 punten.
  • De volgende wedstrijd van Charleroi is tegen Club Brugge, de koploper van de Jupiler Pro League.

De overwinning van Charleroi laat zien dat ze een team in opbouw zijn met potentieel. De nieuwe coach, Edward Still, heeft een sterke ploeg gebouwd die er vol voor gaat. De volgende wedstrijden zullen laten zien of Charleroi het niveau van de topclubs kan halen.

Thank you for visiting our website wich cover about Kyei Scoort: Charleroi Op 2-0 Tegen Beerschot. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.