Kyei Met Een Dubbele Voorsprong Voor Charleroi

3 min read Sep 20, 2024

Kyei met een dubbele voorsprong voor Charleroi

Charleroi heeft zaterdagavond met 2-0 gewonnen van Eupen. De wedstrijd werd beslist door twee doelpunten van Kyei, die met zijn dubbele voorsprong de Carolo's de drie punten bezorgde.

Het was een moeizame wedstrijd in het Stade du Pays de Charleroi. De thuisploeg was wel dominant, maar Eupen hield lang stand. In de eerste helft was er amper één grote kans, die op naam stond van Kyei. De spits werd goed aangespeeld door Rezaei, maar zijn schot ging net naast.

Na de rust kwam Charleroi beter uit de startblokken. In de 54e minuut was het eindelijk raak. Kyei werd opnieuw goed aangespeeld, dit keer door Benchaib, en kon de bal in het lege doel schuiven. Eupen kon nauwelijks gevaar stichten en Charleroi voegde in de 80e minuut een tweede doelpunt toe. Kyei tekende voor zijn tweede treffer van de avond na een assist van Bayo.

Charleroi staat nu met 31 punten op de vierde plaats in de Jupiler Pro League. Eupen blijft met 15 punten op de 17e plaats, in de gevarenzone.

Kyei is met zijn dubbele voorsprong de man van de wedstrijd. De spits is in uitstekende vorm en is een belangrijke factor in de goede resultaten van Charleroi.

De wedstrijd tussen Charleroi en Eupen was een typische wedstrijd met veel strijd en weinig kansen. De Carolo's wonnen uiteindelijk verdiend, dankzij een efficiënte Kyei. Het belooft een spannend tweede deel van het seizoen te worden, met Charleroi als een potentiële kandidaat voor een plek in de Play-Offs.

Thank you for visiting our website wich cover about Kyei Met Een Dubbele Voorsprong Voor Charleroi. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.