Heracles Wint Nog Steeds Niet: Gelijkspel Tegen Almere City

Heracles wint nog steeds niet: gelijkspel tegen Almere City

Almelo - Heracles Almelo heeft zondagmiddag opnieuw niet kunnen winnen. In de thuiswedstrijd tegen Almere City FC eindigde het duel in een teleurstellende 1-1 gelijkspel. De Almelosers blijven daardoor steken op een teleurstellende 14e plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Gebrek aan scherpte

Heracles begon de wedstrijd met veel energie en drong Almere City FC al vroeg terug op eigen helft. De Almelosers creëerden een aantal gevaarlijke kansen, maar misten de scherpte in de afwerking. Naarmate de eerste helft vorderde, zakte het spelniveau van Heracles wat in, terwijl Almere City FC beter in de wedstrijd kwam.

Goal van Van der Werff

Na rust bleef Heracles zoeken naar de winnende goal, maar Almere City FC verdedigde goed en was gevaarlijk in de omschakeling. De gelijkmaker viel in de 71e minuut. Na een goed geplaatste voorzet van Thomas Verheydt kopte verdediger Joris van der Werff de bal onhoudbaar langs doelman Delano van Crooij: 1-1.

Teleurstelling

De gelijkmaker zorgde voor teleurstelling bij Heracles. Ondanks een aantal kansen in de slotfase, slaagden de Almelosers er niet in om de winst te pakken.

De weg naar boven

De 1-1 tegen Almere City FC is een zware domper voor Heracles. De Almelosers zullen hard moeten werken om weer terug te keren naar de winnende weg. De komende weken worden belangrijke weken voor de club. Er volgen zware duels tegen onder andere FC Den Bosch, FC Volendam en NAC Breda.

Opstelling Heracles:

Van Crooij; Van der Werff, Hendriks, Rente, Breukers; Soute, Esser, Korte; Becker, Van den Belt, Leemans.

Opstelling Almere City FC:

Bosschieter; Van der Werff, Dobie, Veldwijk, Van de Ketterij; Vermeulen, De Ridder, Meijers; Verheydt, Nane, De Jong.

Thank you for visiting our website wich cover about Heracles Wint Nog Steeds Niet: Gelijkspel Tegen Almere City. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.