Heracles Blijft Wachten Op Eerste Zege

Heracles blijft wachten op eerste zege: Teleurstelling in Almelo

Almelo - Heracles Almelo kon zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen niet behalen. De ploeg van John Stegeman speelde in eigen huis tegen Fortuna Sittard met 1-1 gelijk. Daarmee blijft de ploeg op een teleurstellende 16e plaats in de Eredivisie.

Vroeg doelpunt

De wedstrijd begon veelbelovend voor Heracles. Al na negen minuten opende Lucas Schoofs de score met een prachtige volley. De Almeloërs kregen daarna nog een aantal goede kansen om de score te verdubbelen, maar de bal wilde er niet in.

Fortuna Sittard komt terug

Na de rust kwam Fortuna Sittard beter in de wedstrijd. De Limburgers kregen meer grip op de wedstrijd en kregen in de 69e minuut de gelijkmaker via een strafschop, die door Mats Seuntjens werd benut.

Teleurstellend resultaat

Heracles probeerde daarna nog wel de winnende treffer te scoren, maar Fortuna Sittard hield stand. De thuisploeg kon dus niet winnen en blijft daarmee zonder zege in de Eredivisie.

Stegeman teleurgesteld

"Het is natuurlijk teleurstellend dat we niet hebben gewonnen", aldus een teleurgestelde John Stegeman na afloop van de wedstrijd. "We hebben een goede eerste helft gespeeld, maar na de rust zakten we terug. We moeten nu snel onze fouten analyseren en zorgen dat we volgende week wel winnen."

Volgende wedstrijd

Heracles speelt volgende week zaterdag uit tegen Vitesse. De ploeg zal daar alles op alles zetten om de eerste overwinning van het seizoen te behalen.

Sleutelwoorden: Heracles Almelo, Eredivisie, Fortuna Sittard, John Stegeman, Teleurstelling, Gelijkspel, Eerste overwinning.

Thank you for visiting our website wich cover about Heracles Blijft Wachten Op Eerste Zege. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.