Heracles Blijft Punten Morsen In Almere

4 min read Sep 20, 2024

Heracles blijft punten morsen in Almere: 1-1 tegen Almere City

Almere, 26 augustus 2023 - Heracles Almelo heeft opnieuw punten gemorst in Almere. De ploeg van John Stegeman speelde zaterdagmiddag met 1-1 gelijk tegen Almere City FC. Daarmee blijft de ploeg uit Almelo steken op vier punten uit drie wedstrijden.

Moeizame start

De wedstrijd begon moeizaam voor Heracles. De ploeg uit Almelo had moeite om grip te krijgen op de wedstrijd en Almere City FC was gevaarlijk met snelle counters. De thuisploeg kwam dan ook verdiend op voorsprong in de 38e minuut. Na een goed uitgespeelde aanval scoorde Jelle Goetzee de 1-0.

Gelijkmaker door Van Crooij

Heracles kwam na rust beter in de wedstrijd en wist de druk op de Almeerders te verhogen. De gelijkmaker viel in de 63e minuut. Na een mooie aanval van Heracles kreeg Samuel van Crooij de bal voor zijn voeten en schoot de bal in het doel.

Gemiste kansen

Na de gelijkmaker kreeg Heracles nog een aantal kansen om de wedstrijd te beslissen. De grootste kans was voor Thomas Bruns die in de 80e minuut met een kopbal net naast schoot. Almere City FC kwam in de slotfase nog dicht bij de winnende treffer. Maar Jeffrey de Lange redde knap op een schot van Martijn Koomen.

Teleurstellende prestatie

"We hebben vandaag niet goed gespeeld. We waren slordig in de passing en we kregen te weinig kansen. Almere City FC had een goed plan en speelde slim," zei trainer John Stegeman na afloop van de wedstrijd.

Heracles mist kansen op de titel

De puntendeling in Almere is een flinke domper voor Heracles. De ploeg mist nu al kansen op de titel in de Keuken Kampioen Divisie. De volgende wedstrijd speelt Heracles Almelo thuis tegen FC Dordrecht.

Conclusie

Het is een teleurstellende start van de nieuwe competitie voor Heracles Almelo. De ploeg heeft de afgelopen twee wedstrijden laten zien dat het in staat is om te scoren, maar de verdediging blijft een zwak punt. De ploeg van John Stegeman zal hard moeten werken om de punten te gaan pakken en mee te doen om de titel.

Thank you for visiting our website wich cover about Heracles Blijft Punten Morsen In Almere. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.