Girona Overtuigend: PSV En Feyenoord Verliezen

5 min read Sep 20, 2024

Girona Overtuigend: PSV en Feyenoord Verliezen

Girona heeft in de tweede ronde van de Conference League een overtuigende overwinning geboekt tegen het Noorse Molde FK. De Spanjaarden wonnen met 3-0 en bewezen daarmee hun kracht. In de andere wedstrijd van de avond was er een grote verrassing: zowel PSV als Feyenoord verloren hun wedstrijden.

Girona domineert Molde

Girona was van begin af aan de betere ploeg tegen Molde. De Spaanse club had veel balbezit en creëerde talloze kansen. De Noorse club kon nauwelijks aan de bal komen en moest vooral verdedigen.

De openingstreffer viel al na 22 minuten. Stuyt schoot de bal vanuit de strafschopgebied fraai in de linkerhoek. Girona bleef domineren en kreeg nog diverse kansen om de score te verhogen. In de 67e minuut was het Valery die de voorsprong verdubbelde. Na een mooie combinatie met Stuyt, kon Valery de bal met een schot van dichtbij in het net jagen.

De 3-0 was het resultaat van een prachtig doelpunt van Castellanos. In de 87e minuut krulde hij de bal van afstand schitterend in de kruising. Een genadeloze afstraffing voor Molde, dat nooit in de wedstrijd zat.

PSV verliest van Sturm Graz

PSV moest het in Oostenrijk opnemen tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren begonnen zwak aan de wedstrijd en zagen na 17 minuten al een doelpunt van Emegha gescoord worden. De spits van Sturm Graz was te snel voor de PSV-defensie en schoot de bal in de korte hoek.

PSV probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar kwam niet verder dan een aantal halfslachtige kansen. Sturm Graz was effectiever en verdubbelde de score in de 59e minuut door middel van Sankovic. De Oostenrijkse club was uiteindelijk verdiend de winnaar.

Feyenoord verliest van AS Roma

Feyenoord had een moeilijke avond in Rome. De Italianen van AS Roma domineerden vanaf het begin en kregen diverse kansen om te scoren. De openingstreffer viel al na 4 minuten door Dybala, die de bal beheerst in de korte hoek schoot.

Feyenoord probeerde te reageren, maar had weinig succes. De verdediging van de Rotterdammers stond te vaak open en Roma kreeg veel ruimte. In de 55e minuut maakte Dybala zijn tweede doelpunt van de avond, en in de 63e minuut tekende Pellegrini voor de 3-0.

Feyenoord kwam in de laatste minuten nog wel terug tot 3-1, door een doelpunt van Timber, maar kon de nederlaag niet voorkomen.

Conclusie

Girona, PSV en Feyenoord hebben allemaal verschillende wedstrijden gespeeld, maar de winst van Girona was de meest opvallende. De Spanjaarden waren overtuigend en toonden aan dat ze een sterke concurrent zijn in de Conference League. PSV en Feyenoord daarentegen verloren beide met ruime cijfers en zullen hun focus moeten verleggen naar de Eredivisie.

Thank you for visiting our website wich cover about Girona Overtuigend: PSV En Feyenoord Verliezen. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.