Charleroi Pakt De Leiding Tegen Beerschot

Charleroi pakt de leiding tegen Beerschot

Charleroi heeft zaterdagmiddag een belangrijke overwinning behaald tegen Beerschot. De Zebra's wonnen met 2-1 en pakten zo de leiding in de Jupiler Pro League.

De wedstrijd begon met veel energie aan beide kanten, maar het was Charleroi dat in de 12e minuut op voorsprong kwam. Een prachtige aanval werd afgewerkt door Ali Gholizadeh, die zijn tweede doelpunt van het seizoen maakte.

Beerschot probeerde snel terug te komen, maar de defensie van Charleroi stond stevig. In de tweede helft kreeg Beerschot wat meer grip op de wedstrijd, maar de Zebra's bleven dominant.

In de 67e minuut verdubbelde Charleroi de score. Een corner werd door Nicolas Penneteau in de voeten van Kaveh Rezaei gewerkt, die de bal in het doel kopte.

Beerschot gaf echter niet op en in de 82e minuut werd de aansluitingstreffer gescoord door Sambi Lokonga. De thuisploeg drukte in de slotfase nog aan, maar Charleroi hield stand en boekte zo een belangrijke overwinning.

**Met deze zege stijgt Charleroi naar de eerste plaats in de Jupiler Pro League. De Zebra's hebben nu 16 punten, evenveel als Club Brugge. **

Deze overwinning is een belangrijke boost voor het team van Felice Mazzu. De Zebra's hebben al laten zien dat ze dit seizoen een serieuze titelkandidaat zijn.

Beerschot blijft in de gevarenzone, met slechts 9 punten. De Ratten zullen alles op alles moeten zetten om zo snel mogelijk uit de degradatiezone te geraken.

De volgende wedstrijd van Charleroi is tegen Anderlecht, een andere belangrijke wedstrijd in de titelrace.

Thank you for visiting our website wich cover about Charleroi Pakt De Leiding Tegen Beerschot. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.