Charleroi - Beerschot: Kyei Scoort Zijn Eerste Voor De Carolo’s

4 min read Sep 20, 2024

Charleroi - Beerschot: Kyei scoort zijn eerste voor de Carolo's

Charleroi heeft zaterdagavond een belangrijke overwinning behaald tegen Beerschot. De Zebra's wonnen met 2-0 dankzij doelpunten van Rezaei en Kyei. Laatstgenoemde scoorde zijn allereerste doelpunt voor de Carolo's.

Het was een wedstrijd die Charleroi absoluut moest winnen. Na een moeizame start van de competitie, was de druk op de ploeg van Edward Still enorm. Tegen Beerschot kregen ze de kans om hun eerste overwinning van het seizoen te pakken.

Snelle voorsprong

En de Zebra's begonnen sterk. Al na 13 minuten zette Rezaei Charleroi op voorsprong. Hij kreeg de bal van Morioka en schoot met links hard en laag binnen. Beerschot kon aanvankelijk niet veel tegenover stellen, maar naarmate de eerste helft vorderde, werd het spel meer open en levendiger. Toch slaagden de bezoekers er niet in om de score gelijk te trekken.

Kyei maakt het af

In de tweede helft bleef Charleroi de druk hoog houden. Ze creëerden kansen en scoorden na 64 minuten opnieuw. Dit keer was het Kyei die het doel vond. De spits, die recent van Anderlecht naar Charleroi kwam, kopte de bal achter doelman Vanhamel.

Cruciale overwinning

Met deze overwinning beklimt Charleroi de ranglijst. Ze staan nu op de 10e plaats met 5 punten. De overwinning is van cruciaal belang voor het team van Still. Het geeft hun de kans om een run te maken naar de top zes.

Kyei's debuutdoelpunt

Kyei's eerste doelpunt voor Charleroi was een belangrijke gebeurtenis. Het toonde aan dat de spits zich snel aanpast aan zijn nieuwe omgeving en dat hij een belangrijke troef kan worden voor Charleroi. De 23-jarige aanvaller zal zeker een belangrijke rol spelen in de rest van het seizoen.

De volgende uitdaging

De volgende uitdaging voor Charleroi is een uitwedstrijd tegen Standard Luik. Die wedstrijd zal een nieuwe test zijn voor de Zebra's. Het is een wedstrijd die ze zeker willen winnen om hun goede start van het seizoen te bevestigen.

Met de overwinning op Beerschot heeft Charleroi een belangrijke stap gezet in de goede richting. Kyei's doelpunt was een mooie bonus en een teken van zijn potentieel. De toekomst ziet er voor de Carolo's rooskleurig uit.

Thank you for visiting our website wich cover about Charleroi - Beerschot: Kyei Scoort Zijn Eerste Voor De Carolo’s. We hope the information provided has been useful to you. Feel free to contact us if you have any questions or need further assistance. See you next time and dont miss to bookmark.